Loading gif

BOISOL tilbyder dig muligheden for en besigtigelses tur. Sammen leder vi efter din drømmebolig, samtidig introdukserer vi dig til vores skønne Murcia region herunder indblik i den pragtfulde livsstil som venter på dig. BOISOL er her for at guide dig fra A til Z i din købsprocess.

Hvordan ser en introduktionstur ud?

Før du kommer herned vil vi diskuterer dine ønsker, budget og præferencer via telefon og e-mail. Baseret på dette laver vi et program, hvor vi kigger på udvalgte boliger i områder som skulle opfylde de fremsatte ønsker. Erfaring viser at dine ønsker hurtigt bliver mere konkrete og vi ændre fokus på meget specifikke ejendomme og områder.

Der er også tid til at besøge en advokat for at besvare alle dine juridiske spørgsmål og få en forklaring om den juridiske side ved køb af en ejendom i Spanien.

Varigheden af en introduktionsrejse

Vi antager at højst tre dage skulle være tilstrækkelig. Ideelt ankommer du om morgenen til lufthavnen i Alicante eller Murcia. En dansk medarbejder fra BOISOL byder dig personligt velkommen ved ankomst. Mens vi nyder en kop kaffe, diskuterer vi programmet, giver dig information og tager derefter af sted. Du behøver ikke at leje din egen bil til dette, du bliver kørt rundt af os.

Indkvartering/vores service.

VUdgifter til indkvartering og forplejning er for egen regning, men vi er selvfølgelig behjælpelig med at finde hotel/indkvartering.

Transport til og fra lufthavn, introduktionen til vore region samt vores selvskab er naturligvis udenberegning uanset om du køber eller ej.

Så er det nu du skal kontakte os for en boligsnak og mulighederne for en besigtigelsesrejse til Spanien.

Vil du have mere information
af har du et spørgsmål?

Kontakt os

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale