Loading gif

Santiago de la Ribera er en attraktiv strand/fisker by lige uden for San Javier. På den ene siden ligger et flot ældre militær akademi.

Fra akademiet er kilometervis af strand med skøn strandpromenade hele vejen til mudderbadene og saltsøerne i San Pedro del Pinatar.

Strand promenaden er fantastisk hele året rundt, barer (ikke alle helårs) og restauranter, centrum af byen har også et stort udvalg af spisesteder og barer og butikker.

Der er også et ugentligt market.

Søndag er normal meget travl, da spanierne kommer til kysten for at bade i det varme vand og indånde den friske havluft – der er en helt fantastisk atmosphere.

Strandene i Santiago de la Ribera, som El Castillico, Barnuevo og Colón er alle certificeret som strande af høj kvalitet.

Fra Santiago de la Ribera kan man tage på en bådtur til La Manga, hvor man kan bade både i Mar Menor og Middelhavet. Man kan medbringe cykel hvis man ønsker at udforske La Manga.

I byens lystbåde havn er en Nautic Klub med god mad og naturligvis en fantastisk udsigt over Mar Menor med La Manga i horisonten.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale