Loading gif

Aguilon golf ligger på resortet Mundo Aguilon en kort afstand fra Costa de Almeria og den hyggelige landsby San Juan de los Terreros. Den større kystby Aguilas (Murcia) med sine mange butikker, restauranter, cafeer, shopping center, havn er kun 10-15 min fra resortet.

Fantastisk beliggenhed på bjerg side med fortryllende panorama udsigt over Pulpi bay/middelhavet.

Det består af 205 lejligheder og man forventer næste del af projektet (11 dobbelt huse og 76 lejligheder) vil stå klar i 2021.

Nedennævnte er baseret på allerede opførte og indflytnings klare lejligheder

Alle lejligheder har fantastisk udsigt og fantastisk store terrasser. Opførte lejligheder består af rigtig store rum sammenlignet med andre boliger i Spanien. Der er fra 2 værelser (1 soveværelse) med bad og ekstra toilet til 4 værelser (3 soveværelser) med 2 badeværelser og ekstra toilet. De har alle gode størrelser, vel ekviperet køkkener og bryggers: køl/frys, emhætte, ovn, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, gas vandvarmer. A/C.

Der er indendørs parkering og 6 m2 opbevaringsrum til alle lejligheder.

Resortet har et klubhus med golf butik, restaurant og bar. 3 svømmebassiner (med saltvand), paddletennis bane og lege pladser med mere.

Den 18 hullers par 71 er designet af Sterling & Martin.

Selvom bebyggelsen er placeret på en bjergside er der kun korte distancer til strande og byer. Eksempelvis strand nåes på 10 min og stort indkøbs center i Aquillas er 20 min væk.

  • Strande: 10 min
  • Byer: San Juan De Los Terrores 10 min Aguilas 15-20 min
  • Lufthavne: Almeria 60 min., Murcia international 60 min. Alicante 110 min Den historiske og smukke by Lorca kan nås på 45 minutter og hvis man har lyst til at stå på ski er der omkring 3 timers kørsel til Sierra Nevada

Golf

Banen er utrolig spektakulær, den har mere end 100 bunkers, 6 store søer og et antal naturlige kløfter – tilsammen gør det banen til en uforglemmelig oplevelse. Det skal også nævnes at placeringen på en bjergside med fantastisk panorama udsigt over Pulpi bugten helt bestemt ikke gør oplevelsen mindre.

Denne storslåede 18 hullers par 71 bane tilbyder en unik oplevelse for golf spillere på alle niveauer.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Ørkenbane
  • Banefakta: Par 71 5756 5099 4503 4147
  • Banearkitekt: Sterling & Martin
  • Leje muligheder: Køller, trolley, el-trolley og buggy

Faciliteter

Ejerne har fri adgang til svømmebassiner, paddletennis bane. Der gives også rabat på green fees og i golf butikken.

Der er restaurant, bar og golf butik på resortet. Landsbyen (ved havet) San Juan De Los Terreros er 10 min kørsel fra resortet, her er både strand, stort udvalg af restauranter og barer og indkøbsmuligheder. Aguilas har et stort indkøbs centre og ligger 20 min fra resortet.

Området

Almeria og Murcia har et fantastisk motorvejs net. Det lokale vejnet og også ganske glimrende.

Pænt udvalg af strande 10-15 minutters kørsel. Hyggelige San Juan De Los Terreros kan nås på 10 min. Til den noget større by Aguilas er der 20 min,

Resortet har en god restaurant og bar, nede af bjerge og langs kysten er der stort udvalg restauranter, indkøbs muligheder, strande og strandbarer. Alt sammen inden for 10-15 minutter i bil.

Her kan du shoppe, snuse kultur, få en bid at spise eller spadsere gennem de typiske smalle gamle spanske gader. På strandene er der flere gode restauranter og barer, alle med en terrasse hvor man kan sidde hele året takket være det behagelige klima.

Almeria og Murcia har over 2600 års historie, mange steder inde i land bydes der på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Den historiske og smukke by Lorca kan nås på 45 minutter.

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra Raffting, dykning, vandski, quad biking, cykling med videre.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale