Loading gif

Hacienda del Alamo Golf resort blev åbnet i 2006. Det ligger mellem Murcia by og havnebyen Cartagena og hører til en af de bedste i området.

Bebyggelsen er delt op i områder med lejligheder, villaer og byhuse/lejligheder. Der er tilknyttet fælles svømmebassiner til alle lejlighederne.

Los Olivos er 250 luksus lejligheder med 2-3 soveværelser og 1 eller 2 soveværelser. Til lejlighederne hører der afmærket p-plads i parkeringskælder samt 6m2 opbevarings rum. Lejlighederne har centralt A/C. Pæne terrasser eller have, penthouse lejlighederne har også meget store sol terrasser på taget, nogen med bruse bad, BBQ etc.

Spanish Village består af lejligheder og byhuse med 1 til 3 soveværelser.

Der er også pænt antal individuelle huse i forskellige størrelser og udformninger.

I 2018 åbnede Sheraton et 156 værelses luksus hotel, hotellet har 3 restauranter som også er åbne for ikke overnattede gæster.

Resortet, som er spredt over et stor område, har supermarked, bager, frisør, advokat, penge automat, golf shop, lækkert nyt klubhus, restauranter og barer.

Området er aflukket og med 24/7 security vagter. Der er tennisbaner, paddle tennisbaner fodbold baner og andre sports aktiviteter. Der er også et meget anerkendt Golf akademi.

Den centrale placering gør at alt er inde for kort rækkevide:

  • Lufthavne: Murcia international 15 min, Alicante 65 min
  • Byer: Fuente Alamo 5 min. Murcia 35 min, Cartagena 25 min
  • Strande: Middelhavet 30-35 min.

Golf

Kanon golf i fred og ro. Hacienda Del Alamo er en 18-hullers golfbane der stod klar i 2006, den er designet af f Dave Thomas. Selvom den ikke er særligt kendt rangerer den højt hos de internationale spillere som spiller i området.

Banen er fra bagerste tee en af Spaniens længste. Som mange andre baner i Murcia og Cartagena er det en slags ørkenbane. Faciliteterne omfatter et træningsområde, seks korte øvelseshuller, hvor du kan øve uden at gå ud på golfbanen samt områder der er tildelt til korte skud. Der er også otte søer over længden af Hacienda del Alamo golfbanen, hvilket gør banen smukkere og huller som det 8., 10. og 12. ret imponerende. Det er en åben golfbane med store greener beskyttet af vand eller bunkers. Signiture hullet er enten 8 eller 9. Denne golfbane har alle kvaliteter af en mesterskabs golfbane.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Park med ørken karakter
  • Banefakta: Par 72 6724 6375 5994 5534
  • HCP-grænse: 54
  • Banearkitekt: Dave Thomas
  • Driving Range: Udslag fra græs
  • Leje muligheder: Køller og buggy

Faciliteter

Ejerne har adgang til de individuelle svømme bassiner, tennis baner, paddle tennis baner, petanque baner, bowling green, fodbold og basketball bane – inkluderet i fællesudgifterne er også 24/7 security.

På resortet er supermarked, golf butik, stort udvalg af restauranter og barer, både i klubhuset, i landsbyen og på det nye Sheraton Hotel.

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergveje, almindelige veje stort set lige uden for resortet.

Området

Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Resortet er ikke lang fra motorvejs netværket, så nemt at komme rundt.

Strande 30-35 min, Fuente Alamo 5 min., Murcia 35 min og Cartagena 25 min.

Murcia International lufthavn er kun 15 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på 65 minuter.

 

Udover resortets supermarked er der andre indkøbsmuligheder, bla er der 2 andre i Fuente Alamo 5 min fra derfra,. Resortet har stort udvalg af restauranter og barer, bager, pro-shop, advokat etc. Der er også et udvalg af restauranter i Fuente Alamo.

Murcia har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 60 min (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der lige over 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra raffting, dykning, vandski, jetski, windsurfing, quad biking, cykling med mere.

Murcia | Cartagena

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale