Loading gif

Resortet blev bygget til at være et af de absolut bedste og mest ekslusive Golf resorter i området med kun 369 luksus villaer og 319 luksus lejligheder. Alt er bygget til en meget høj standard og arkitektonisk præget af områdets mauriske historie. Alle boliger har central varme og central aircondition. Den er ofte betegnet som det mest eksklusive golf resorts i området. Alle villaer har egen svømmepøl og lejligheds komplekserne pænt store fælles svømme bassiner med ligge stole. Som andre resorter er det et aflukket område med security 24/7.

Lejligheds komplekserne består af 3 værelses (2 soveværelser) og enten med 1 eller 2 badeværelser. Villaerne er i et plan og har alle minimum 3 soveværelser og 2 badeværelser. Stuerne er fantastiske med hele 5-6 meter til kippen.

El Valle Golf resort ligger i 250 m højde op til Sierra de Carrescoy bjergene. Dette bidrager til en fantastisk golf bane og fantastisk udsigt. Fra restauranten kan man på en klar dag se La Manga og Mar Menor.

Den 18 hulers golf bane er designet af Jack Nicklaus, af andre faciliteter kan nævnes, kondi rum, tennis bane, paddle tennis bane, petanque bane, talrige veludstyrede moderne legepladser, supermarked, bar, restaurant, golf butik, indendørs legerum etc. Det er også mange aktive cyklister, både ”off road” og på landevejene.

El Valle er central placeret med nem adgang til motorvejs net, så stort set alt er inden for kort rækkevide.

 • Lufthavne: Murcia international 10 min, Alicante 55 min
 • Byer: Murcia 15 min, Cartagena 25 min
 • Strande: Mar Menor 20 min, Middelhavet 25 min.
 • Skoler: Internationale og lokale 10-15 minuter.

Golf

El Valle er en af de bedste golf baner i Murcia/Costa Calida området. Designet af den legendariske Jack Nicklaus. Det er en 18 hullers ørken stil bane med udfordringer til spillere på alle niveauer.

El Valle Golf er en golfbane på par 71 med middel længde, beliggende i ørkendal. Golfbanen er skabt med grupperede huller for at tilbyde en mere åben og naturlig oplevelse,

El Valle Golf regnes af mange for en af de smukkeste golfbaner i Murcia. Her skal du ud og spille golf i en ørkendal, hvor Nicklaus har integreret hullerne i det naturlige landskab. Det handler om præcision fra tee og at undgå de ørkenlignende waste-områder.

El Valle Golf har ved flere lejligheder lagt fairways til Europatourens Tourskole og The Spanish Senior Open, så kvaliteten er absolut i top. Du spiller i et ørkenlandskab, hvor fairways og greens er en slags grønne øer. En smuk oplevelse, hvor solen som regel bager ned fra en skyfri himmel.

 • Antal huller: 18
 • Banekarakter: Ørkenbane
 • Banefakta: Par 71 6185 5634 5379 4466
 • HCP-grænse: 54
 • Banearkitekt: Jack Nicklaus
 • Driving Range: Udslag fra græs og måtter
 • Leje muligheder: Køller og buggy

Faciliteter

Ejerne har fri adgang til gym, fælles svømme bassiner, tennis bane, paddle tennis bane – inkluderet i fællesudgifterne er 24/7 security, TV og satellit TV.

På resortet er Supermarked, golf butik, massage, restaurant and bar.

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergeveje, almindelige veje lige uden for resortet.

Området

Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Indgangen til El Valle Golf resort er kun 1 km fra motorvejs netværket, så nemt at komme rundt.

Strande 20 min, Murcia 15 min og Cartagena 25 min. Murcia International lufthavn er kun 10 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på 55 minuter.

Udover resortets supermarked er der andre indkøbsmuligheder 5 min derfra, større supermarkeder er 15 min væk. Resortet har en fantastisk restaurant og der er et stor udvalg af andre restauranten fra 5-15 min kørsel. Mindst 4 rigtige gode Spanske restauranter 5 til 10 min kørsel fra resortet.

Murcia har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser. Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 50 min (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra Raffting, dykning, vandski, quad biking, cykling etc-

Murcia | Cartagena

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale