Loading gif

La Torre Golf resort er vel placeret resort med lejligheder, byhus og villaer – bygger rundt om en 18 hullers Jack Nicklaus designet golf bane.

Resortet har over 2600 boliger bestående af, 3 værelses (2 soveværelser) lejligheder, to etagers byhuse, 3 og 4 værelsers (2 og 3 soveværelser) villaer med og uden svømme pøl. Alle lejligheder har parkeringsplads i P-kælder.

Boligerne ligger is beskyttet aflukket område med en fantastisk by midte med pænt udvalg af restauranter og barer, flere af dem liggende ud til og med udsigt over sø. Der er også et 5 stjernet hotel, golf butik, frisør, supermarked, butikker, advokat, tele butik mv.

Bebyggelsen har også tennis baner, paddle tennis, petanque, mini-golf, bord tennis, fodbold, basketball, talrige veludstyrede morderne legeplader og et nummer af udendørs kondi faciliteter. Der er ikke mindre end 16 svømme bassiner at vælge imellem.

La Torre Golf er vel placeret i forhold til strande, lufthavne og ikke mindst alle de andre attraktioner området byder på. Områdets veludbyggede vej og motorvejsnet gør det nemt at komme rundt:

  • Lufthavne: Murcia international 15 min, Alicante 55 min
  • Byer: Roldan og Balsicas 5 min., Murcia 20 min, Cartagena 30 min
  • Strande: Mar Menor 15 min, Middelhavet 20 min.

GOLF

La Torre Golf byder på flot anlagt 18 huller med massevis af bunkers og 3 søer. En bane hvor alle kan lege med. Flot layout, hvor Nicklaus udnytter det naturlige landskab med smukt svungne fairways og palme træer. Banen er anlagt i typisk Nicklaus utvetydige amerikanske stil når det handler om golf: Brede fairways, store bunkers og gerne eleverede greens. Banen spiller til par 68 det til trods, er der fine udfordringer på La Torre og ikke mindst, så er den sjov at spille og med 555.000 m2 bunkers er du helt sikkert på at få brug for dit sandjern. Foruden bunkers, vil du også møde en del vand hazarder og ikke mindst på det smukke hul 9, hvor en imponerende ø-green kræver koncentration.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Åben parkbane
  • Banefakta: Par 68 5403 4891 3884
  • HPC-grænse: 54
  • Banearkitekt: Jack Nicklaus
  • Driving Range: Udslag fra græs og måtte
  • Leje muligheder: Buggy, trolley og el-trolley

Faciliteter

I bymidten er der et stort udvalg af restauranter og barer – de fleste beliggende med udsigt til søen. Her ligger også resortets 5 stjernede hotel.

Beboerne har adgang til 16 store svømme bassiner, tennis baner, paddle tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, mini golf , udendørs gym mv.

Der er et også pænt udvalg af butikker, frisør, advokat, telebutik og supermarked i og omkring bymidten.

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergveje, almindelige veje lige uden for resortet.

Området

Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Begge Indgange til La Torre Golf Resort er tæt på vej- og motorvejsnetværket, så nemt at komme rundt.

Strande 15 min, Murcia 20 min og Cartagena 30 min.

Murcia International lufthavn er kun 15 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på 55 minuter.

Udover resortets supermarked er der andre indkøbsmuligheder 5 min fra derfra, større supermarkeder er 10-15 min væk.

Resortet har pænt udvalg af restauranter og der er stor udvalg af andre restauranten fra 5-15 min kørsel. Murcia har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 55 min (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt: affting, dykning, vandski, jetski, windsurfing, quad biking, cykling med mere.

Murcia | Cartagena

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale