Loading gif

La Finca Golf ligger i Alicante/Costa Blanca syd, for foden af Mount Escotera bjergkæden. Området byder både på alt hvad Costa Blanca syd og Costa Calida/Murcia kan byde på. Området har også på nogle af Europas bedste badestrande.

Golf banen blev åbnet i oktober 2002. På vej ind til resortet blev der bygget forskellige typer ejendomme, stort udvalg af restauranter og butikker (incl advokat, mini market etc.).

Det relativt nye Klub hus (opført 2010) har en dejlig restaurant med bar – begge med fantastisk udsigt over golfbanen. I klub huset er der også en Golf Pro shop.

Resortet har også det 5 stjernede La Finca Hotel og Spa med en masse faciliteter - opført i 2009.

Rundt om golfbaner er der både dobbelt huse og villaer. Flere af disse projekter er stadig i gang, så man har mulighed for at købe lækre ejendomme på projekt stadiet.

Den 18 hullers golfbane er designet af Pepe Gancedo.

La Finca er centralt placeret med nem adgang til det vel udbyggede vej og motorvejs netværk, så stort set alt er inden for kort rækkevide.

  • Lufthavne: Murcia international 45 min, Alicante 35 min
  • Indtil flere landsbyer 5-10 min kørsel. Orihuela 15 min. Torrevieja 20 min, Murcia 35-40 min, Cartagena og Alicante 40 min
  • Strande: Middelhavet 20 min. Mar Menor 30 min.

GOLF

Pepe Gancedo er kendt som golfens Picasso, og La Finca golfbanen anses af mange for at være hans mesterværk og en af Spaniens bedste golfbaner.

Banen er designet til turneringer, men mange naturlige hazarder og skjulte udfordringer til golfspillere på ethvert niveau.

Golfbanen er kendetegnet af brede fairways med Bermuda-græs, mellem appelsin- og oliventræer, dybe, strategisk placerede bunkers, men også flere store søer og vandløb.

Banen har været vært til utallige golf turnering, bla kan nævnes Europa og Spansk Junior Championships, finaler Audi Class and Audi Qauttro og EPD Tour.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Park bane
  • Banefakta: Par 72 6394 6032 5737 5411
  • Banearkitekt: Pepe Gancedo
  • Leje muligheder: Køller og buggy
  • Andet: 2 Golf akademier, buggy bar.

Faciliteter

La Finca Golf og Spa hotel .

Klub hus med golf butik, restaurant og bar. Store terrasser med fantastisk udsigt. I udkanten af resortet er der Supermarked, stort udvalg af restauranter, barer, butikker og advokat etc.

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og på landevej – både bjergeveje, almindelige veje lige uden for resortet.

Området

Alicant og Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Der er et stykke af AP7 som er betalings motorvej, men man finder hurtigt ud af at undgå at bruge den.

Strande: 20 min, Orihuela 15 min.,Torrevieja 20 min.. Alicante, Cartegena og Murcia under 40 minutters kørsel.

Murcia International lufthavn er kun 45 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på kun 35 minutter.

Resortets klubhus har en fantastisk restaurant, ved siden af klubhuse ligger det 5 stjernede hotel også med fantastisk restaurant og bar. I udkanten af resortet er der et bredt udvalg af restauranter.

Området har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 1 time (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 ½ timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra Raffting, dykning, vandski, quad biking, cykling etc.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale