Loading gif

Hjertelig velkommen til BO I SOL, din ejendomsmægler med indgående speciel viden og mange års erfaring med ejendomshandel i Costa Calida, sydlige Costa Blanca - inklusiv områdets talrige Golf Resorter . På en behagelig og professionel måde hjælper vi dig til at finde dig din drømmebolig i Costa Calida/Murcia regionen i det sydøstlige Spanien. Vi tager naturligvis hensyn til dine personlige ønsker, budget og præferencer.

BO I SOL er det eksklusive label rettet mod Danske kunder og investorer, vi hører under Quality Homes Costa Calida, som har specialiseret sig i salg af ejendommen her i regionen siden 1997. Vi er certificeret og registreret i COAPI (”Official College of Estate Agents” ) i Murcia.

BO I SOL teamet bor, naturligvis, i Murcia regionen og føler os rigtig godt hjemme her. Vi har selv købt vores drømme hus her og har derfor personlig erfaring med hvad der er involveret i at hele processen med at købe og sælge i ejendomme i Spanien.

Vi har også indgående kendskab til at bo og leve i området, ting som lokal kultur, skoler og ikke mindst den fantastiske livsstil der følger med når man bor i et solrigt, varmt område. Tænk hvor skønt det er at have frugt, grønsager, fisk og vin – alt sammen lige uden for døren. Helt naturligt at Spanierne er dem der lever længst i verden.

Costa Calida er et unikt område, oversat den ”varme kyst” mere end 300 dage med solskin, strande med azur blå vand ved Middelhavet, strande ved Mar Menor – Europas største saltvands lagune

BO I SOL er her for at gøre din drøm til virkelig og sikre at rejsen fra start til slut er en positiv og glad oplevelse.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale