Loading gif

Condado de Alhama er bygget rundt om en Jack Nicklaus designet golf bane (Alhame Signature Golf Course). Resortet ligger lidt inde i land, kun cirka 15-20 min fra Puerto de Mazarron med dejlige strande og marina.

Området er på 9 millioner m2. Bygget 2007-2009. De sidste par år er der også kommet mange nybyggede ejendomme og byggeriet er i fuld gang. Der er en hel masse igang, der vil blive fodbold baner, nyt klubhus, spa og andre faciliteter. Området er rigtig stort - der vil blive tilføjet 500 boliger fordelt på lejligheder og villaeer. På lang sigt er det planen at bygge endnu flere boliger da området er så stort.

Det "gamle" beebyggelse består af 3500 boliger, 3 typer lejligheder, 3 eller 4 værelses (2 eller 3 soveværelser), enten med have eller terrasse. De er enten beliggende ud til en af de 24 svømme bassiner og parker, og ”penthouses” som ligger ud til golf banen.

Bycentret ”Al Kasar” – i arabisk/maurisk byggestil, har mere end 10 restauranter, butikker, barer som ligger rundt om et stort vand bassin i midten af komplekset. Her kan man få alt, der er bager, supermarked, møbel butik, frisør, golf shop, penge automat etc.

Af andre faciliteter kan nævnes tennis og paddle tennis baner, fodbold baner, squash og kondicenter.

Condado de Alhama er centralt placeret med nem adgang til Murcia’s fremragende motorvejsnet:

Lufthavne: Murcia international 30 min, Alicante 75 min
Byer: Alhama de Murcia 10 min.,Murcia 40 min, Cartagena 30 min Mazarron 15 min.
Strande: 15 min.

Golf

Alhama Signature Course er ægte Jack Nicklaus design og beskrives som en af de bedste baner i Spanien. Der er fem søer på banen og de kommer i spil på ikke mindre end 7 huller. Mest karakteristisk er dette på hul 11, et par 3 hvor du spiller ind mod en ø-green.

Et andet karakteristika er de ikke færre end 116 bunkers, som du kan støde på i din runde på Alhama Signature Course. Nicklaus elsker store bunkers og det kan mærkes på Alhama. Sidst men ikke mindst, så er de hurtige Nicklaus greens en fantastisk oplevelse.

En stor og flot golfbane lagt i et fascinerende landskab. Slev Nicklaus var tilfreds da han afleverede banen. Her skal du tænke golf – for der er masser af forhindringer.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Ørkenbane
  • Banefakta: Par 72 6884 5741 5741 5034
  • HCP-grænse: 54
  • Banearkitekt: Jack Nicklaus
  • Driving Range: Udslag fra græs og måtter
  • Leje muligheder: Køller og buggy

Faciliteter

Mere end 20 svømme bassiner, tennis baner, paddle tennis baner, kondi centre, petanque baner, 2 fodbold baner, kabel TV, Internet – 24/7 security,

På resortet er et shopping centre med Supermarked, golf butik, frisør, bager, møbelbutik, mere end 10 restauranter/barer, penge automat

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergveje, almindelige veje lige uden for resortet.

Området

Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Indgangen til Condado de Alhama er kun 2 km fra motorvejs netværket, så nemt at komme rundt.

Strande 15 min, Alhame de Murcia 10 min.Mazarron 15 min., Murcia 40 min og Cartagena 30 min.

Murcia International lufthavn er kun 30 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på 75 minuter.

Murcia provinsen har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka lidt over en time (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra Raffting, dykning, vandski, jetski, windsurfing, quad biking, cykling med mere.

Murcia | Cartagena

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale