Loading gif
Águilas er den sydligste by/kommune i Murcia regionen.  Den er dejlig placeret direkte ved havet. Har både havn, by og strande.
 
Officielt indbyggertal er 35000 og den har 28 km kystline med mange fantastiske strande
 
Byen består af to bugter; Bahía de Levante og Bahía del Hornillo. De er adskilt af et klippeformet landskab hvor på borgen Castillo de San Juan er bygget. På et landkort ligner de 2 bugter vinger og former en ørn. Derfra navnet, da Aquila betyder ørn.
 
Aquilas har en masse historie, inklusive romerne og ikke mindste englænderne. Der kom en stor koloni af dem i anden halvdel af 1800 tallet. Mange nuværende bygninger, infrastruktur, kommunale bygning og ikke mindst Hornillo pier, hvorfra skibe eksporterede mineraler. Fantastisk arkitektonisk projekt for dens tid, bygget af jern og beton. Jernbane fører helt ud til pieren. Den er dog ikke længere i brug.
 
Byen er også kendt for sin sprudlende karnevalsfest. Den er en livlig, med en international bys atmosfære. Lange boulevarder, havn, strande, hyggelige og hippe strandbarer. Stort udvalg af spisesteder.
 
Det gamle centrum er delvist bygget op mod bjerget. Her er nogle fantastisk smukt malede trapper med specielle motiver. Pladsen foran rådhuset er også hyggelig med udskænkningssteder.
 
Infrastrukturen er rigtig fin, hurtig tog fra Murcia by, gode motorveje nord og syd, samt vest til Lorca. Der er også et godt udvalg af golfbaner i området, bla Aguilon Golf.
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale