Loading gif

Romerne var her først, salt indholdet i Mar Menor gjorde at de kunne sætte op en industri med salted kød, fiske samt thermal bade og spa.

La Manga strip gav dem også mere sikkerhed mod eventuelle angreb fra havet.

Araberne kom i 600 tallet. Los Alcazares’s er et navn af arabisk oprindelse, det betyder palads og henviser til de luksuriøse sommerhuse, der blev bygget af araberne på det tidspunkt.

Sidst i 1800 tallet byggede de noble og rige fra Murcia deres sommer residens i Las Alcazares, byen er stadig præget af spanske turister fra Murcia og Madrid.

Kystlinjen i Los Alcázares er syv kilometer lang, den har syv strande, de er blevet tildelt blå eller Q-flag, en pris for de rene strande af høj kvalitet.

Der er en fantastisk strand promenade, lystbåde havn, strandbarer, restauranter – det meste stadig meget spansk. I den nyere del af byen er der også barer og restauranter med internationale menuer. De lokale i området kommer ofte til strandene om aftenen og nyder både byens restauranter og natteliv.

Los Alcazaras har også det første hotel bygget på Mar Menor, La Encarnation ligger direkte til stranden – opført i slutningen af det 19 århundrede, det har en fantastisk restaurant og bar samt skøn udsigt.

Mange sportsgrene udøves på stranden og i vandet.

Foruden Mar Menors krystalklare vand kan man også slappe af i vandet i Spa Punta Calera, et fantastisk wellnesscenter.

På tirsdage og lørdage er der et stort farverigt gademarkeder i Los Alcázares gader.

Festivaler afholdes hele året.. Blandt andet kan nævnes, middelalder marked i March, i August er der en stor international folklore-festival, La Semana de la Huerta el Mar, som fejrer regionens landbrugs traditioner. Sidst men ikke mindst skal nævnes, at hvert år den 13 Oktober er det lokal hellig dag, det er datoen for byens uafhængighed (13 Okt 1983) – alle 7 kilometer af strand, promenade og gader er fyldt med de lokale som fejrer det.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale