Loading gif
ALTAONA GOLF & COUNTRY VILLAGE.
 
Altaona (Mosa) er et fantastisk nyere projekt med fantastiske villaer og "by"huse, som passer fint ind it miljøet til de villaer og lejlligheder som allerede er blevet bygget. De er stort set alle sydvendte og de fleste har en fantastisk udsigt. Bortset fra "by" husene, kommer alle standard med eget svømmebassin og centralt aircon..
 
Placeringen er nøje valgt pga af regionens varme klima og dens klare blå himmel.
 
Den ligger kun 12 min fra centrum af Murcia by, som med dens charme, hyggelige gader og smukke pladser er en perle i sig selv.
 
Navnet Altaona stammer fra de omkring liggende bjerge, et af dem har form som en liggende dama – der af oprindelsen “Ala Dona”, som betyder høj dame.
 
Mosa - Altaona Golf ligger ved foden af Arrascoy natur reservat og bjergene der omgiver Murcia. Et skønt bjergområde fuld af vandrestier, også godt terræn for mountain bikes.
 
Der er en skøn 18 hullers golfbane. Der er restaurant, bar, golfshop og andre faciliteter. 

Der er både tennis og padel tennis bane for dem der ikke spiller golf - eller golf spillere som også spiller netbold.
 
Man er igang med at renovere Parador (300 år gammel spansk gård) som ligger i hjertet af Altaona færdig gjort med dets traditionelle spanske torv – godt mødested, omgivet a spisesteder samt golf pro shop, fitness rum. 
 
Golfbanen løber mellem bygninger som en grøn korridor i et tørt klima. Det er det perfekte miljø for en behagelig golf oplevelse. Udfordrende, men ikke besværlig.
 
Villaerne i Mosa-Altaona Golf indånder det omgivende landskab, der strømmer ind i husene via terrasserne og de store vindues partier. "By" husene kommer til at ligge lidt højere så de kigger ud over villaerne. Lidt højere oppe bliver der ligeledes opført villaer i både 1 og 2 plan.
 
Der er/bliver et stort udvalg af skønne boliger. På nuværende tidspunkt fra 3 værelses (2 soveværelser) rækkehuse med 2 badeværelser til ”front line” luksus villaer. Der er noget for en hver smag og utallige muligheder for at sætte sit eget præg hvis med tidligt i bygge processen
 
Der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg på villaerne. De første var færdige i 2021.
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale