Loading gif

Denne oase af luksus, natur og ro ligger kun 6 km fra de mest skønne strande og Middelhavet i den sydlige del af Costa Blanca.

Las Collinas betyder “bakkerne” på spansk, en perfekt beskrivelse af det 3.3 millioner m2 unikke kuperede terræn.

Bebyggelsen består af luksus lejligheder og luksus villaer i forskellige pris klasser.

Der er sammen med Valencia Universitet lavet en miljøbeskyttelses plan, hvor man bla tager hensyn til støj, lys og naturligvis naturen.

Resortet åbnede i 2010 hvor de første boliger blev opført, arealet er så stort at der er rigeligt med plads til nye projekter. Så topenden af bygherre udbyder stadig fantastiske lusksus projekter.

Der er masser af sports aktiviteter, 3 tennis baner (2 grus, 1 græs), 3 paddle tennis baner, veludstyret kondicenter, multisportsbane samt indendørs svømmebasin.

Selvfølgelig er der også supermarked, restaurant, bar, golf pro shop, Sports & Health Club, klubhus og legepladser.

Da det er et luksus resort har den selvfølgelig også sin egen Beach club ved La Glea stranden kun 10 minuters kørsel fra resortet.

Golf banen er helt i særklasse og kan bla bryste sig med i GOLF WORLD’s top 100 golf resorts I Continental Europe både I 2018 og 2019. Yderligere indtil flere “winner” rewards fra World Golf og World travel kåringer, bla Spaniens bedste golf course i 2017 og “Worlds Leading Golf & Villa Resort, vinder i 2018.

Resortet er velplaceret i forhold til strande, lufthavne og ikke mindst alle de alle andre attraktioner området byder på. Vejnettet er veludbygget og gør at køretiden til de vigtigste destinationer er yderst fornuftige

  • Lufthavne: Murcia international 40 min, Alicante 40 min
  • Byer: Torrevieja 20 min., San Miguel 10 min., Murcia 45 min, Cartagena 40 min., Alicante 50 min..
  • Strande: Middelhavet 10-15 min.

GOLF

Las Colinas Golf åbnede i 2010 og har lige siden været anset for at være den bedste bane på Costa Blance.

Den er designet af Cabell B. Robinson, han har i dette tilfælde også skabt en smuk golfbane, som går godt i spænd med den omkring liggende natur på Las Colinas

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter Parkbane
  • Banefakta: Par 72 6596 6372 5661 5152 4685
  • Banearkitekt: Cabell B. Robinson
  • Driving Range Udslag fra græs.

FACILITETER

I klubhuset er Pro-shop, restaurant og bar. I området omkring klubhuset er supermarked, Wellness og Spa – skøn svømmepøl, med bar i gammel ombygget Citroen varevogn. Nyt kondi center med indendørs svømmepøl.

Der er legepladser, 3 tennisbaner (heraf 1 græs), 3 paddle tennis baner, multisportsbane mv.

Resort har også en Beach club (åben fra Påske til slut September), cirka 10 min. kørsel fra resortet.

Indenfor 15 min kørsel er stort udvalg af restauranter, andre golfbaner, forretninger, supermarked og udvalg af strande.

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergveje, almindelige veje lige uden for resortet.

OMRÅDET

Costa Blanca (Valencia) og Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Indgangen til Las Colinas Golf er kun 5-10 minuters kørsel fra motorvejsnetværket, så nemt at komme rundt.

San Miguel 10 min, Torrevieja 20 min.,Murcia 45 min og Cartagena 40 min., Alicante 50 min.

Murcia International og Alicante luftehavne er begge cirka 40 min væk. Costa Blanca og Costa Calida (Murcia) har hundredevis af strande og indtil flere af dem har været kåret til at være mellem de 10 bedste i Spanien, Så stort udvalg, de nærmeste af dem er kun 10 min kørsel fra Las Colinas Golf.

Området, herunder Murcia regionen har over 2600 års historie, mange steder inde i land bydes på nogle fantastiske historiske oplevelser. Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 1 time og 20 min (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 ½ timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra Raffting, dykning, vandski, jetski, windsurfing, quad biking, cykling med mere.

Murcia | Cartagena

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale