Loading gif

San Pedro del Pinatar er en mindre by og kommune i provinsen Murcia, arealet er 22 km2 og indbygger tallet lige over 25000. Den er beliggende midt mellem byerne Alicante og Cartagena, ved Middelhavet og i den nordlige ende af Mar Menor. Det er den nordligste by in Costa Calida/Murcia og støder op til provinsen Alicante.

San Pedro del Pinatar fik sit navn i det syttende århundrede efter fransiskanerne opførte et kapel dedikeret til apostlen Peter. Årsagen var at de fleste beboere var fiskere. Tidligere var San Pedro del Pinatar kendt som Pinatar. Dette navn blev givet pga områdets fyrreskove.

Området har en lang historie, startende med Romerne omkring 200 BC, de produkserede salt og drev fiske industri. Det har muslimer og christne så også gjort i tiden frem til idag. Idag er det mere en turist by, primært for spanske turister, men der kommer flere og flere udenlanske turister der har købt ferie ejendomme i området.

Salinas y Arenalis er en fredet naturpark som også hører til kommunen og er bla kendt for sine saltminer. Det er også et beskyttet område og hjemsted for mange fuglearter. Smukke vandrestier, saltsøer, mudderbade og med lidt held flamingoer.

Den hyggelige kystby Lo Pagán falder også ind under kommunen San Pedro del Pinatar. Sort udvalg af strande 2-3 km fra by midten. Der er også 2 lystbådehavne, den ene i Lo Pagan den anden “Puerto Marina de las Salines som ligger ud til Middelhavet.

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale