Loading gif

Hacienda Riquelme åbnede i 2007 og er beliggende i smuk afsides land område, dog stadig tæt på strand, lufthavne og andre attraktioner.

Den er beliggende mellem Sucina og bjergområdet Sierra de Carrascoy. Området er over 1,3 millioner m2, der er 1864 lejligheder fordelt på 78 bolig blokke – bebyggelses graden er ekstrem lav, kun 5% af området.

Alle lejligheder er 3 værelses (2 soveværelser) med bad, har central varme, A/C, kable TV og internet. De har alle parkerings pladser i parkeringskælder.

Bebyggelserne er spredt over det store område alle med udsigt til golfbanen og det fantastisk smukke landskab med smukke søer, oliven og appelsin træer.

By centret er koncentreret rundt om den smukke Hacienda Riquelme fra 1900 som er blevet stilfuldt renoveret. Her er en fantastisk restaurant El Cason som flere gange har fået ”Certificate of Excellence” af TripAdvisor.

Der er også en bar, golf shop og supermarked. I sommer månederne er der yderligere en Italiensk restaurant og baren El Palomar.

Den aflukkede bebyggelse har 24/7 overvågning . Bebyggelsen byder også på 2 tennisbaner, 2 paddle tennis baner, 2 petanque baner, udendørs kondi faciliteter, en multi sports bane med markering/net for fodbold og basketball. Der er 19 ekstra store svømmebassiner og talrige veludstyrede moderne legepladser.

Den 18 hullers par 72 park-stil golfbane er designet af Jack Nicklaus.

Den centrale placering gør at alt er inde for kort rækkevide:

  • Lufthavne: Murcia international 20 min, Alicante 55 min
  • Byer: Sucina 5 min. Murcia 25 min, Cartagena 35 min
  • Strande: Sucina 5 min. Murcia 25 min, Cartagena 35 min

Golf

 

Hacienda Golf er ensbetydende med brede fairways og masser af plads. Greens er forholdsvis store men ondulerede, hvilket gør din putting til en svær opgave. Du spiller rundt i olivenlunde, med store søer, så der er udfordringer til all. Banen er ganske enkelt fantastisk og regnes for mange som en af de bedste i området. I Jack Nicklaus Golf Trail beskrivelse, står der Championship Course og det passer sådan set meget godt.

  • Antal huller: 18
  • Banekarakter: Park
  • Banefakta: Par 72 6356 5854 5552 5084
  • HCP-grænse: 54
  • Banearkitekt: Jack Nicklaus
  • Driving Range: Udslag fra græs og måtter
  • Leje muligheder: Køller og buggy

Faciliteter

Ejerne har fri adgang til svømme bassiner, tennis baner, paddle tennis baner, petanque baner, fodbold og basketball bane – inkluderet i fællesudgifterne er 24/7 security, kabel TV og internet.

På resortet er supermarked, golf butik, restauranter og barer (nogle af dem sæson bestemt)

Cykel sport er også ret udbredt såvel ”off road” og landevej – både bjergveje, almindelige veje lige uden for resortet.

Området

Murcia har et fantastisk motorvejs net, som for det meste ikke koster noget. Resortet er ikke lang fra motorvejs netværket, så nemt at komme rundt. Strande 20 min, Sucina 5 min., Murcia 25 min og Cartagena 35 min. Murcia International lufthavn er kun 20 min fra resortet og Alicante lufthavn kan nås på 55 minuter.

Udover resortets supermarked er der andre indkøbsmuligheder 5 min fra derfra, større supermarkeder er 10-15 min væk.

Resortet har en fantastisk restaurant og der er et stort udvalg af andre restauranten indenfor 5-15 min kørsel.

Murcia har over 2600 års historie, mange steder inde i land byder på nogle fantastiske historiske oplevelser.

Murcia har også en fremragende vin produktion – kan nås på cirka 50 min (Jumilla).

Har man lyst til at stå på ski er der cirka 3 timers kørsel til Sierra Nevada, området byder også på alt fra raffting, dykning, vandski, jetski, windsurfing, quad biking, cykling med mere.

Murcia | Cartagena

 

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale