Loading gif
Denne ejendom er solgt

Skøn 3 vær lejlighed med stor solterrasse på taget. I rolige omgivelser. På Golf Resort

Alhama de Murcia,

68,000 EUR / 510,000 DKK

Beskrivelse

Denne dejlige 3 værelses (2 soveværelser) lejlighed er beliggende på Jardin 13. Den ligger i den ydre periferi – et par minutters gang fra det større fællesområder med den store fælles pøl mv.. Skøn udsigt over landlige omgivelser.

Den er beliggende på første sal, fra terrassen er der adgang til den lyse og åbne stue/spisestue. Fuldt møbleret og udstyret med aircondition i stuen, det åbne køkken kommer med alt i hårde hvidevarer, inklusive opvaskemaskine

Begge soveværelser er fuldt møblerede og har rummelige indbyggede skabe. De har også begge aircondition.

Ejendommen er øst og vestvendt, hvilket betyder SOLSKIN på terrassen til tidlig eftermiddag om sommeren og til middag om vinteren. Fuld sol hele dagen året rundt på tagterrassen

Et par minutters gang fører dig til den store fælles pool. En meget kort gåtur tager dig til byens største centrum, 'Al Kasar', hvor du vil finde et stort supermarked, et udvalg af serviceudbydere og et rigeligt udvalg af barer og restauranter, noget for enhver smag. Samtidig er 'Condado Club', som har en bar/restaurant og flere sportsfaciliteter (tennis, paddle-tennis, fitnesscenter, basketball og fodbold), kun en kort gåtur i den anden retning.

OM CONDADO DE ALHAMA RESORT:
Condado de Alhama Golf Resort er nok det mest komplette feriested på Costa Calida. Bygget i 2007-2009, er det i løbet af de sidste ti år blevet en af Murcia-regionens mest populære feriedestinationer for familier, par og ivrige golfspillere fra hele Europa.

Resortet er bygget op omkring Jack Nicklaus Signature Golf Course, alle ejendomme nyder godt af over 20 fælles swimmingpools, legeområder for børn og anlagte haver, der er spredt over hele resortet i stil med én stor have, der blandes med golfbanens grønne områder.

Resortet har et stort kommercielt center med et stort "Spar"-supermarked, hæveautomat, skønhedssalon, møbelbutik, flere barer og restauranter, feriestedets administrator og rådhuskontorer og turinformationscenter i sommermånederne.

Den ægte 18-hullers Jack Nicklaus Signature golfbane, skulle være en af de mest udfordrene baner i Spanien. Omkring Condado Sports Club finder du et andet sports- og fritidsområde, et fitnesscenter, tennis- og paddlebaner, fodboldbaner og basketballbaner, petanque-/bowlsbane og en restaurant/bar. Der er et andet bowls/petanque-område samt to store fodboldbaner på grunden ved siden af Al Kasars centrum.

Condado er populær og kendt for sin sikre og rolige karakter, den er meget velholdt og ren, med masser af plads til børnene at løbe rundt i, over 20 pools og over 15 legeområder for børn at vælge imellem, meget lidt trafik, ingen støjforurening og et 24/7 fuldt integreret sikkerhedskoncept med køretøjs- og ID-kontrol ved resortets indgangsport og 24/7 Security.

Condado de Alhama er et fantastisk sted at tilbringe din (golf)ferie, til at investere som køb til leje eller til et roligt, afslappet ophold hele året rundt med gennemsnitstemperaturer, der meget sjældent falder til under 16 grader Celsius, gennemsnitlige sommertemperaturer på over 30 grader, og mere end 320 solskinsdage om året!

Køreafstande:
Lufthavne: Murcia 30 minutter Alicante Lufthavn - 1 time 15 minutter.
Strande: Fra 15 minutter
Nærmeste byer: Alhama de Murcia - 10 min, Camposol - 10 min., Mazarron - 15 min., Murcia - 40 min., Cartagena - 30 min
Skoler: (Alhama de Murcia) - 10-15 min
Hospital - 40 min

For flere oplysninger og for arrangere en besigtigelse venligst kontakt Steen på steen@boisol.dk eller +34 621 208832 (Også WhatsApp)

detaljer

 • Reference icon
  Sags nummer
  3265-03910
 • Bedrooms icon
  2 soveværelser
 • Bathroom Icon
  1 badeværelser
 • Area Icon
  Boligens størrelse
  103.00 M2
 • Age Icon
  Bygget år
  2007

Ekstra funktioner

 • PRIVAT PARKERING

Placeringsoplysninger

 • Adresse: 5-6(CONDADO DE ALHAMA) 4
 • By: Alhama de Murcia
 • Kvarter: Alhama de Murcia
 • Postal code: 30849
 • Land: Spain

Plantegning

 • Plantegning 1
 • Plantegning 2

Forespørg om denne ejendom

EJENDOMS MÆGLEREN

Steen from Boisol
 • Steen
Jeg har læst og accepterer Persondata politik
Ja tilmeld mig for at blive inkluderet i nyhedsbrevet

Virtuel rundvisning

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale