Loading gif

Beklager, denne ejendom er solgt. Nedenfor er et udvalg at tilsvarende ejendomme

Denne ejendom er solgt

Sydvendt penthouse lejlighed med helt fantastisk udsigt

Baños Y Mendigo, El Valle Golf Resort

129,950 EUR / 974,625 DKK

Vi beklager, denne ejendom er nu solgt, men i tilfælde af at du er nysgerrig, nedenfor finder du de grundlæggende detaljer.

Beskrivelse

Helt fantastisk udsigt over golfbane, pøl og Mar Menor i baggrunden. Den store åbne L formede terrasse er på hele 25 m2. Den er både øst, syd og vestvendt da hjørne lejlighed for enden af bygningen.

Fuldstændig ny istandsat, nye gulve, nyt køkken, bruse badeværelse, alt i hårdehvidevarer ny boiler - forberedt for udendørs køkken

Den består af god stor stue med både spise afdeling og sofa område - den er dejlig lys da der både kommer lys ind fra syd og vest, ikke mindst fra glasparti/døre til den store åbne terrasse.

Den store sydvendte åbne terrasse er på hele 25 m2 og har en fantastisk udsigt over golfbane, pøl, med Mar Menor horisonten. Til vest kan man også se sol nedgang over bjergne..

Køkkenet har en rigtig god størrelse, det er helt nyt og det er de fleste af de hårdehvidevarer også. Alt i hårdehvidevarer inklusiv opvaske maskine og vaske maskine medfølger. Det også en helt ny boiler (varmt vand og central varme).

Soveværelse afdelingen består af 2 soveværelser og 1 badeværelse, de har begge store indbyggede garderobeskabe. Et af dem har også en fransk altan. Udsigten er fra begger værelser helt fantastisk.

Den har centralvarme og centralt A/C.

Fælles udgifter er Euro 45 månedligt (betales kvartalsvis). IBI (ejendomsskat) ca Euro 300 årligt.

Der er fælles pools i forbindelse med ejendommen. Så bare ned ad trappen og ud til den aflange pøl som er badet i sol hele året.

El Valle Golf Resort består af 369 luksusvillaer og 319 luksuslejligheder bygget omkring en 18-hullers Jack Nicklaus design golfbane. Denne lejlighed ligger i gåafstand fra klubhuset med restaurant/bar, supermarked, golfbutik, fitnesscenter og andre faciliteter. Ejere har gratis adgang til fitnesscentret, tennisbane, paddeltennisbane og flere store fælles pools, legepladser til børn og rabat på golfgebyrer. Det har også 24/7 gated security og gratis TV/sat TV

Resortet er 10-15 minutter fra Murcia International lufthavn, 20-25 minutter til stort udvalg af strande, Murcia by er mindre end 20 minutter væk. Alicante lufthavn er cirka 55 minutters kørsel

For mere information eller for at arrangere en fremvisning af denne lejlighed , bedes du kontakte Steen er +34 621208832 (også WhatsApp).

detaljer

 • Reference icon
  Sags nummer
  3265-03692
 • Bedrooms icon
  2 soveværelser
 • Bathroom Icon
  1 badeværelser
 • Area Icon
  Boligens størrelse
  69.00 M2
 • Orieneation Icon
  syd
 • Age Icon
  Bygget år
  2007

Ekstra funktioner

 • ELEVATOR

Placeringsoplysninger

 • Adresse: Amatista 2
 • By: BAÑOS Y MENDIGO
 • Kvarter: Baños Y Mendigo
 • Postal code: 30155
 • Land: Spain

Forhør om lignende egenskaber

EJENDOMS MÆGLEREN

Steen from Boisol
 • Steen
Jeg har læst og accepterer Persondata politik
Ja tilmeld mig for at blive inkluderet i nyhedsbrevet
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale