Loading gif

Beklager, denne ejendom er solgt. Nedenfor er et udvalg at tilsvarende ejendomme

Denne ejendom er solgt

Fantastisk vestvendt penthouse lejlighed med helt fantastisk udsigt

Baños Y Mendigo, El Valle Golf Resort

154,950 EUR / 1,162,125 DKK

Vi beklager, denne ejendom er nu solgt, men i tilfælde af at du er nysgerrig, nedenfor finder du de grundlæggende detaljer.

Beskrivelse

Helt fantastisk udsigt over golfbanen med bjergene i baggrunden. Den store åbne terrasse er på hele 21 m2.

Fuldstændig ny istandsat og moderniseret inkl nye gulve, 2 badeværelser (et en-suite), helt nyt køkken med alt i hårdehvidevarer.

Den består af god stor L formet stue med åbent køkken, både spise afdeling og sofa område - den er dejlig lys da den er beliggende i gavlen af blokken så har ekstra vinduer.

Den store vestvendte åbne terrasse er på hele 21 m2 og har en fantastisk udsigt over golfbanen med bjergene i baggrunden. Fantastisk sol nedgang over bjergene.

Det åbne køkken er super lækkert med alt i hårdehvidevarer - det ligger perfekt både i forhold til stuen og den store terrace.

Soveværelse afdelingen er også blev et moderniseret - det gamle køkken er nu lavet om til en-suite badeværelse, så lejligheden nu, som en af de eneste har 2 soveværelser og 2 badeværelse. Soveværelserne har begge store indbyggede garderobeskabe. Et af dem har også en fransk altan. Udsigten er fra begge værelser helt fantastisk. Det oprindelige badeværelse er også blevet moderniseret bla med nyt bad

Den har centralvarme og centralt A/C.

Fælles udgifter er Euro 53 månedligt (betales kvartalsvis). IBI (ejendomsskat) ca Euro 300 årligt.

Der er fælles pools i forbindelse med ejendommen. Så bare ned ad trappen og ud til den aflange pøl som er badet i sol hele året.

El Valle Golf Resort består af 369 luksusvillaer og 319 luksuslejligheder bygget omkring en 18-hullers Jack Nicklaus design golfbane. Denne lejlighed ligger i gåafstand fra klubhuset med restaurant/bar, supermarked, golfbutik, fitnesscenter og andre faciliteter. Ejere har gratis adgang til fitnesscentret, tennisbane, paddeltennisbane og flere store fælles pools, legepladser til børn og rabat på golfgebyrer. Det har også 24/7 gated security og gratis TV/sat TV

Resortet er 10-15 minutter fra Murcia International lufthavn, 20-25 minutter til stort udvalg af strande, Murcia by er mindre end 20 minutter væk. Alicante lufthavn er cirka 55 minutters kørsel

For mere information eller for at arrangere en fremvisning af denne lejlighed , bedes du kontakte Steen er +34 621208832 (også WhatsApp).

detaljer

 • Reference icon
  Sags nummer
  3265-03697
 • Bedrooms icon
  2 soveværelser
 • Bathroom Icon
  2 badeværelser
 • Area Icon
  Boligens størrelse
  71.00 M2
 • Orieneation Icon
  nordvest
 • Age Icon
  Bygget år
  2007

Ekstra funktioner

 • ELEVATOR

Placeringsoplysninger

 • Adresse: Amatista 16
 • By: BAÑOS Y MENDIGO
 • Kvarter: Baños Y Mendigo
 • Postal code: 30155
 • Land: Spain

Forhør om lignende egenskaber

EJENDOMS MÆGLEREN

Steen from Boisol
 • Steen
Jeg har læst og accepterer Persondata politik
Ja tilmeld mig for at blive inkluderet i nyhedsbrevet
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale