Loading gif

Beklager, denne ejendom er solgt. Nedenfor er et udvalg at tilsvarende ejendomme

Denne ejendom er solgt

Direkte til golfbanen, fantastisk stue lejlighed m 2 sovevær og 2 badeværelser.

Baños Y Mendigo, El Valle Golf Resort

139,950 EUR / 1,049,625 DKK

Vi beklager, denne ejendom er nu solgt, men i tilfælde af at du er nysgerrig, nedenfor finder du de grundlæggende detaljer.

Beskrivelse

Rigtig fin stue lejlighed med fantastisk udsigt til pøl og direkte til den 18 hullers Jack Nicklaus golfbane med en 28 terrasse. Den har også en 35 m2 stor overdækket terrasse som nu er indraget til indendørs opholdsområde. Lavet helt fantastisk med glasparti, som åbner i sin fulde bredde til haven. Området bliver brugt som extra opholds område, masser af extra sidde pladser, fantastisk udsigt. Nuværende ejere har også indrettet en skøn bar med direkte udsigt over golfbanen. .

Den store opholdstuen har dobbelte glas døre til den overdækkede terrasse på 35 m2, (nævnt ovenfor) og som igen har udgang til den åbne terrasse på 28 m2.

Køkkenet har en ganske pæn størrelse med udgang til, større end normalt, bryggers område med vaskemaskine. Det har alt i hårdehvidevarer: ovn, opvaskemaskine, kogeplader, emhætte og køle/fryseskab.

Der er 2 soveværelser, begge med plads til dobbelt senge og begge med indbyggede garderobeskabe. Det ene har en-suite badeværelse med karbad.

Nr 2 badeværelse er med bruser.

Lejligheden har centralt klimaanlæg og central varme (gas).

Denne lejlighed kommer med egen parkeringsplads i kælderen (oprindeligt solgt seperat for Euro 20,000) samt pænt stort opbevaringsrum (også i kælderen og også oprindeligt solgt seperat).

Fællesudgifter svarer til Euro 149 (DKK 1.100) om måneden. IBI (ejendomsskat) årligt Euro 350 (DKK 2.600). Fællesudgifter for parkering i kælderen og opbevaringsrum er tilsammen Euro 33 om måneden.

Fællesudgifter dækker 24/7 gated security, vedligeholdelse, rengøring, fri tennis, padel tennis, gym, TV, Sat TV etc..

Lejligheden ligger lige kun et stenkast fra en af bebyggelsens store fælles svømmebassiner og kun 8-10 min gang fra klubhuset, med restaurant, supermarked, bar, golf pro-shop, kondi rum og massage,

Om El Valle Golf Resort:

Resortet blev færdig gjort i 2007 og består af 369 luksus villaer og 319 luksus lejligheder. Det ligger i ”gated” overvåget område med fantastisk 18 hullers Jack Niclaus design golfbane. Klub huset indeholder, kondi-rum, golf butik, restaurant, bar og supermarked.
Der er fri TV, kondi rum, tennis, paddle tennis og rabat på golf fee’s.

Afstand til stort udvalg af strande cirka 20 min, Murcia city (Spaniens 7 største by) 15 min. Cartagena 25 min. Lufthavne: Alicante 55 min, ny Murcia International kun 10 min.

Murcia regionen er en af de mindste regioner i Spanien, men har alligevel 185 bade strande. Heraf en del i Mar Menor som er Europas største saltvand lagune. På grund af det høje salt niveau og dermed jod i luften er det et af de mest sunde områder i verden.

detaljer

 • Reference icon
  Sags nummer
  3265-03849
 • Bedrooms icon
  2 soveværelser
 • Bathroom Icon
  2 badeværelser
 • Area Icon
  Boligens størrelse
  111.00 M2
 • Age Icon
  Bygget år
  2007

Ekstra funktioner

 • PRIVAT PARKERING
 • PRIVAT HAVE
 • VED HAVET
 • ELEVATOR

Placeringsoplysninger

 • Adresse: Diamante 24
 • By: BAÑOS Y MENDIGO
 • Kvarter: Baños Y Mendigo
 • Postal code: 30155
 • Land: Spain

Forhør om lignende egenskaber

EJENDOMS MÆGLEREN

Steen from Boisol
 • Steen
Jeg har læst og accepterer Persondata politik
Ja tilmeld mig for at blive inkluderet i nyhedsbrevet
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale