Loading gif
Denne ejendom er solgt

Fantastisk luksus ejendom med egen pøl, på den ekslusive La Manga Golf Club

La Manga Club,

700,000 EUR / 5,250,000 DKK

Beskrivelse

Denne luksusvilla er beliggende i en af de mest eksklusive områder på La Manga Club - Coto del Golf. Disse moderne, lyse og rummelige villaer er bygget i 2007 efter de højeste standarder og er ideelle til at leve året rundt. Coto del Golf er en luksuriøs samling af dobbelthuse/villaer med private pools, har sit adgangs kontrolsystem, 24/7 patruljering, og er ideelt placeret lige ved siden af North Golf Course på 5. hul, med fantastisk udsigt af golfbanen, Lion Mountain og La Manga Club resort.

Dette halve dobbelthus ligger på en hjørnegrund for enden af en blind vej og er omgivet af en privat have, rigelige terrasseområder, privat pool og en privat dobbelt garage.

Villaen består af tre soveværelser med dobbeltsenge med en-suite badeværelser, rummelig åben planløsning og spiseplads, der vender mod sydvest og åbner ud til den delvist overdækkede terrasse og pool området. Uafhængigt køkken, fuld størrelse kælder med yderligere 3 rummelige værelser, en vinkælder, garderober, opbevaring.

Stueetagen er vært for en rummelig åben planløsning med rigelig spisestue samt et stort moderne køkken. Alle hvidevarer medfølger. Udvendigt er en slags udestue som omfatter en overdækket veranda med spiseplads, glasgardiner og automatiske markiser, der kan trækkes ud; privat have og terrasse omkring poolen, og et andet opholdsområde med udendørs køkken og grill.

På første sal, 2 generøst store soveværelser med eget badeværelse; ”master” soveværelset kan prale af en stor privat balkon med golfudsigt og mod sydvest, det andet soveværelse har en fransk balkon med morgensol.

Hvis du ønsker mere information om denne ejendom, bedes du kontakte os i dag. Vi vil mere end gerne give dig mere information, besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, eller booke en privat fremvisning.

Om La Manga Club:
Rangeret blandt Europas mest prestigefyldte golf-, ferie destinationer, og for nylig nomineret som verdens førende luksus, sports- og villa resort, er La Manga Club internationalt kendt for sine 3 mesterskabs golfbaner, dets rigelige, førsteklasses sports- og fritidsfaciliteter og sundt samfundsliv.

La Manga Club blev grundlagt i 1970'erne og er et af de meget få etablerede og fuldt funktionelle golf resorts, med et travlt samfundsliv året rundt og med alle de faciliteter og tjenester, du ville forvente i en normal landsby. La Manga Club er vært for alle slags etablissementer for at imødekomme dine daglige behov, lige fra adskillige restauranter, kaffebarer og barer, butikker og butikker, flere banker, eget postkontor, tankstation, tobaksforretning, lægecenter, apotek, fysioterapeut, frisører og skønhedssaloner, supermarkeder, fitnesscentre, luksusspa, 4* og 5* hoteller og en privat strand!

Sportsfaciliteterne omfatter 3 mesterskabsgolfbaner; en Par 47 pitch and putt-bane, et 28-baners tenniscenter med alle overflader og inklusive oplyste konkurrencebaner, paddle-tennisbaner, squashbaner og en bowlingbane; og et fodboldcenter og et akademi, der er vært for 8 FIFA-fodboldbaner i standardstørrelse, hjemsted for store ligahold i vintersæsonen.

Cykeludlejning, ridning, dykning og mange andre vandsportsgrene fra dykning til kitesurfing er tilgængelige inden for få minutters kørsel fra resortet. Det omkringliggende landskab med sine mange bakker og spektakulære havudsigter gør også resortet til en ideel destination for vandrere og vandrere.

La Manga Club er et lukket område med 24/7 patruljerende sikkerhed, indkørsels kontrol for køretøjer og CCTV-overvågning.

Resortet er bekvemt placeret på Murcias kyst, med sin egen motorvejsafkørsel fra RM12, kun 1 times kørsel fra Alicante lufthavn, 40 minutter fra Murcia International og kun 20 minutter til La Manga-striben med sine 16 km rene hvide sandstrande.

detaljer

 • Reference icon
  Sags nummer
  3265-03315
 • Bedrooms icon
  3 soveværelser
 • Bathroom Icon
  3 badeværelser
 • Area Icon
  Boligens størrelse
  0.00 M2
 • Orieneation Icon
  sydvest

Ekstra funktioner

 • PRIVAT PARKERING
 • PRIVAT SWIMMINGPOOL
 • PRIVAT HAVE

Placeringsoplysninger

 • Adresse: coto del golf
 • By: La Manga Club
 • Kvarter: La Manga Club
 • Land: Spain

Forespørg om denne ejendom

EJENDOMS MÆGLEREN

Steen from Boisol
 • Steen
Jeg har læst og accepterer Persondata politik
Ja tilmeld mig for at blive inkluderet i nyhedsbrevet

Virtuel rundvisning

BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale