Loading gif
Residential Azure er det perfekte sted at nyde Middelhavets livsstil på første række til golfbanen. Et eksklusivt bolig kompleks med front linie golf lejligheder, der er stue og første sals lejligheder. Dem i stuen har have og dem på første sal både terrasse og stort solarium på taget. De er alle designet til give den største mulige udnyttelse af plads, lys og komfort. Der er både 3 og 4 værelses (2 og 3 soveværelser) boliger alle med 2 badeværelser. Til komplekset hører endvidere parkeringsplads, swimmingpool og fælles haveområde.
 
Den sofistikerede og moderne arkitektur, det omhyggelige valg af kvalitetsmaterialer, gør lejlighederne unikke boliger rettet mod krævende kunder, der søger en topklasse investering og livskvalitet.
 
Første fase på 20 bolig er udsolgt, og største delen af fase II er også solgt. Fase II forventet færdig fra December 2020.
 
Lo Romero Golf Resort er ideelt beliggende i et smukt landskab i udkanten af Pilar de la Horadada (Alicante), lige i hjertet af Costa Blanca. Den 18-hullers golfbane ligger tæt på smukke strande med krystalklart vand. Både Middelhavet og Mar Menor’s strande, små havne og byer sammen holdt med de milde klima er opskriften på en sund og ”Easy going” livsstil.
 
Det er en fantastisk 18 hulers golf bane, med forskellige variationer af huller designet rundt om det smukke landsskab med fantastisk udsigt mod havet. Den er beliggende på en tidligere pære-æbleplantage.
 
Selvom den først åbnede i 2008, har den allerede fået flere top anerkendelser.
 
Der er hyggelig restaurant/bar og golf shop.
 
Ejendoms mæssigt er der nyopførte og projekter med både lejligheder og villaer
Området er fantastisk, tæt på havet med stort udvalg af strande.
Godt netværk af veje, så nemt og hurtigt at komme rundt. Lo Romero Golf ligger i den absolut sydligste del af Costa Blanca syd, kun 2 km fra Murcia kommune.
Så det bedste af Costa Blanca syd og Costa Calida i Murcia lige udenfor døren.
Lufthavne:       Murcia international 35 min, Alicante 45 min
Byer:                San Pedro Del Pinatar 10 min., Torrevieja 25 min.,
                        Murcia 40 min, Cartagena 35 min
Strande:          Mar Menor 15 min, Middelhavet 10 min.
 
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale