Loading gif
BOISOL har hermed fornøjelsen at tilbyde disse luksus villaer "Finestrat Hills", de ligger i et område med luksus villaer kaldet Golf Bahia. Det er et populært område, da tæt på by, strand, bjerge og de fleste villaer har udsigt over Benidorm og stadig kun 7-8 minutter fra stranden.
 
Denne bebyggelse består af 11 individuelle luksusvillaer opført høj kvalitets materialer på nogle virkelig velbeliggende grunde. De ligger kun nogle få hundrede meters gang fra den fantastiske Rice Restaurant og Asia Gardens hotel og Thai spa (kåret bedste Europæiske Hotel med Spa 2020). De har alle udsigt over Benidorm/Middelhavet.
 
Byggeriet er i gang, de forventes færdige i starten af 2021. Ved køb i denne del af fasen har man selvfølgelig mulighed på at sætte sit personlige præg på nogle af materialerne.
 
 De har alle identiske i størrelse med 3 soveværelser, 3 badeværelser, fuld kælder med garage, bryggers og masser af opbevarings plads. Stor svømmepøl (6 x 4 m).
 
 Når man kommer hjem til huset kan man køre direkte ned i garagen i kælderen, den er på 94 m2 så masser af plads til enten flere biler, kondirum, spillerum – kun fantasien stiller grænsen. Der er også separat bryggers/vaskerum (vaskemaskine er inkluderet) - samt selvfølgelig trappe til stureplan.
 
 Via trappen kommer man direkte op i entreen. Fra entreen har man adgang til pænt stort badeværelse, stort soveværelse med walk-in garderobe og dobbelt glasdøre til terrassen.
 
 Den cirka 38 m2 store opholdstue med lækkert åbent køkken, har 2 pænt store glaspartier med glasdøre til terrassen og svømmebassinet.
 
 Køkkenet har alt i hårde hvidevarer inklusive emhætte indbygget i loftet.
 
 På første sal er der yderligere 2 store soveværelser begge en-suite, det ene har indbyggede garderobe skabe, det andet walk-in garderobe. Begge har udgang til første sals 20 m2 store terrasse.
 
 Der er en dejlig pøl på 6 x 4 meter og udendørs bruser.
 
 Huset kommer med både inde- og udendørs belysning og elektriske skodder
 
 Villaen er forberedt for centralt A/C og der er varme i gulvene på alle 3 badeværelser.
 
 Finestrat er en rigtig hyggelig gamle spansk "bjerg" by og den ligger cirka 5 min kørsel fra villaen. Der er offentlig transport mindre end 5 min gang fra huset. Kæmpe shopping center kan nås på 3 minutter i bil,. Finestrat strand (udkanten af Benidorm) er kun 7-8 minutter i bil.
 
 Området byder på noget til hele familien, udover de faciliteter og oplevelser forbundet med havet og strandede, er der flere golfbaner i området - bla. kan nævnes Melia Villaitana med sine 2 x 18 hullers Nicklaus Design baner, kun 2 km fra villaen. Det kan også nævnes at forlystelsesparken Terry Mitica er kun 1,5 km væk. Cykling og hiking er også meget populært i området.
 
 Og nu vi er ved det, så lidt om afstande:
 
 Lufthavne:   Alicante 35 min., Valencia 80 minutter.
 Heliport:      10 minutter
 Byer:             Finestrat 7 min (5 km), Benidorm 10 min., Alicante 30 min., Valencia 75 min
 Strande:       Finestrat og Benidorm 7-10 minutter
 Golf:             5 minutter.
 
 
 
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale