Loading gif
Dette fantastiske luksus byggeri ligger på toppen af en uovertruffen grund med strand forenden af vejen og kun 10 min fra den dejlige havneby Aguilas.

Aguilas er beliggende i den sydligste del af Costa Calida, Murcia.

Området er kendt for at have nogle af de smukkeste badestrande i Spanien og et fantastisk klima. 3200 timers sol om året og næsten ingen regn. Den årlige gennemsnits temperatur er 22 grader. Området har også en masse historie, enestående kultur og fremragende mad og vin. Her er mere Spansk end langt de fleste steder i Spanien

Første fase af byggeriet består af 85 luksus lejligheder med 1,2 eller 3 soveværelser og 1 eller 2 badeværelser.  Der er også en mindre antal Penthouses og 2 etagers lejligheder.

De første 40 er nu til salg til meget fornuftige langserings priser. De første købere kan få sydvestvendt 3 værelses lejlighed med 2 badeværelser for under Euro 200,000 (under 1,5 mill danske kroner) - hvilket er uhørt billigt.

Introduktions priserne er fra Euro 149,000 til Euro 423,000 afhængig af størrelse og beliggenhed.

De bliver opført i de allerbedste materialer. Der er parkering til alle lejligheder i den underjordiske parkerings kælder. Der er 2 swimming pools, områder til at slappe af og hygge, udendørs gym, områder til solsenge, legeplads etc..

Alle lejligheder har pænt store terrasser og hovedparten uspoleret panorama udsigt over havet.

Byggeriet ligger på området "Isla del Fraile" Resort som har egen security og overvågning, sports faciliteter og restaurant.

5 minutters gang ned af vejen er skøn uspoleret strand med udsigt til den lille ø "Isla del Fraile" samt ind mod Aguilas.

Kun 5 min kørsel derfra er der et shopping centre, supermarked, restauranter og biograf. Herudover er der naturligvis alle de faciliteter som havne byen Aguilas byder på.

Aguilas har 28 km kystlinie med 35 strande. Den er omkranset af bjergkæderne Sierra de la Carrasquilla, Lomo de Bas og Sierra de la Almenara. Der er et stort netværk af stier til at udforske området, det er også et perfekt område til at snorkle, dyrke alle typer for vand sports og golf.

Af byens turist attraktioner kan bla nævnes Hornillo Pier, borgen San Juan de Aquilas. arkæologisk museum og de Romerske Thermal bade.

Lidt om afstande:

Strande:         5 min gang, samt et utal af forskellige typer strande inden for 10 min kørsel
Lufhavne:       Murcia 1 time, Almeria 70 min., Alicante 100 min.
Byer:               Aguilas 5-10 min., San Juan De Los Terreros 15 min., Lorca 35 min.
                        Murcia by 60 min.
Golf:               4 stk i området, den fantastiske Aguilon golf er ca 15 min i bil.
Ski:                  Sierra Nevada circa 3 timers kørsel
Yacht club     10 min.

 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale