Loading gif

Mundo Aguilon resortet og Aquilon golf ligger tæt på Costa de Almeria, Costa Calida og den hyggelige landsby San Juan de los Terreros. Den større kystby Aguilas (Murcia) med sine mange butikker, restauranter, cafeer, shopping center, havn er kun 10-15 min fra resortet.

Fantastisk beliggenhed på bjergside med fortryllende panorama udsigt over Pulpi bay/middelhavet.

Det består af 205 lejligheder og man forventer næste del af projektet (12 dobbelt huse og 76 lejligheder) vil stå klar i 2021.

Nedennævnte er baseret på allerede opførte og indflytnings klare lejligheder

Alle lejligheder har fantastisk udsigt og fantastisk store terrasser. Opførte lejligheder består af rigtig store rum sammenlignet med andre boliger i Spanien. Der er fra 2 værelser (1 soveværelse) med bad og ekstra toilet til 4 værelser (3 soveværelser) med 2 badeværelser og ekstra toilet. De har alle gode størrelser, vel ekviperet køkkener og bryggers: køl/frys, emhætte, ovn, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, gas vandvarmer. A/C.

Der er indendørs parkering og 6 m2 opbevaringsrum til alle lejligheder.

Næste del af bebyggelsen som forventes færdig i 2021 består af 12 huse med 4 soveværelser og 3 badeværelser samt 76 lejligheder med 1,2 eller 3 soveværelser, med 1 eller 2 badeværelser og enkelte har også et gæste toilet

Resortet har et klubhus med golf butik, restaurant og bar. 3 svømmebassiner (med saltvand), paddletennis bane og lege pladser med mere. De sidste nævnte faciliteter kan benyttes uden beregning. Som ejer har man rabat på golf fee's, golf shop og restauranten.

Den 18 hullers par 71 er designet af Sterling & Martin.

Selvom bebyggelsen er placeret på en bjergside er der kun korte distancer til strande og byer. Eksempelvis strand nåes på 10 min og stort indkøbs center i Aquillas er 20 min væk.

Den hyggelige strandby San Juan De Los Terrores er helt fantastisk med dens dejlige strande, strandbarer, restauranter og indkøbsmuligheder.

  • Strande: 10 min
  • Byer: San Juan De Los Terrores 10 min Aguilas 15-20 min
  • Lufthavne: Almeria 60 min., Murcia international 60 min. Alicante 110 min Den historiske og smukke by Lorca kan nås på 45 minutter og hvis man har lyst til at stå på ski er der omkring 3 timers kørsel til Sierra Nevada
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale