Loading gif
Dette fantastiske ejendoms kompleks er opført i 2004 men først nu kommet til salg da man af tekniske grunde først nu har fået byggeriet godkendt. Ligger fantastisk lige til strandene på Mar Menor, surfer skole lige uden for døren. Da planter og træer var plantet i 2004 er der dejligt grønt på området. Kun 2 minutters gang til stranden, surf skole, restaurant/bar.
 
Så der er helt indflytning klar nu (November 2019)
 
Der er i alt 104 lejligheder, 2,3 og 4 værelses (1.2,3 soveværelser), køkkenerne er har alt i SIEMENS hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og vaskemaskine. Marmorgulve overalt.

Der er forberedt for alarm, dør telefon, stik for Radio/TV og sat TV i stue og soveværelser. Fælles udgifter er cirka Euro 110 om måneder plus/minus afhængig af størrelsen. Der er 24/7 security.

Lejlighederne har centralt LG A/C (som også kan varme). Der medfølger parkeringsplads og opbevaringsrum i kælderen.
 
Bebyggelsen har dejlige fælles swimming pools, både for børn og voksne

Og lidt generelt om området:

Bebyggelsen ligger i den del af Los Alcazares som hedder Los Narejos. Los Alcazares har 7 km strand. Nueva Ribera Beach Club ligger næsten for enden af den lange promenade som starter på den anden side af Los Alcazares. Los Narejos har masser af restauranter og strand barer (nogle sæson åbent) – en promenade tur til Los Alcazares er cirka 15 min gang langs strandene – fantastisk udsigt til Mar Menor/La Manga. I Los Alcazares er der stort udbud af alle slags restauranter, og da området stadigt er meget spansk er priserne yderst fornuftige.

Der er et udvalg af forretninger, shopping centre, biograf, supermarkeder, restauranter etc. inden for 500 m. fra bebyggelsen.

Mar Menor, Europas største saltvand ind sø giver fantastiske muligheder for at dyrke alle sportsgrene forbundet med vand. Lige uden for bebyggelsen er der udlejning af surf board, kite surfing etc. ligesom der er en surf/kite skole.

Vandet i Mar Menor har et højt salt indhold og vand temperature er også højere. I den nordlige del af Mar Menor udvindes salt.

Området er flere steder beskrevet som et af de sundeste i verden bla pga af jodindholdet i luften

Lidt om afstande:

Golf:             Stort udvalg nærmeste cirka 5 min
Lufthavne:    Murcia International 25 min. Alicante 50 min.
Byer:             Murcia og Cartagena 30 min, San Javier og Los Alcazares 5 min
 
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale