Loading gif
ALTAONA GOLF & COUNTRY VILLAGE.
 
Altaona er et fantastisk nyt projekt med fantastiske villaer og lejligheder.
 
Placeringen er nøje valgt pga af regionens varme klima og dens klare blå himmel.
 
Den ligger kun 12 min fra centrum af Murcia by, som med dens charme, hyggelige gader og smukke pladser er en perle i sig selv.
 
Navnet Altaona stammer fra de omkring liggende bjerge, et af dem har for som en liggende dam – der af oprindelsen “Ala Dona”, som betyder høj dame.
 
Altaona golf og Country Village ligger ved foden af Arrascoy natur reservat og bjergene der omgiver Murcia. Et skønt bjergområde fuld af vandrestier, også godt terræn for mountain bikes.
 
I forbindelse med færdiggørelser af den 18 hullers golfbane (første 9 huller klar sidst i 2019) bliver der åbnet restaurant, barm og golfshop.
 
Efterfølgende bliver den Parador (300 år gammel spansk gård) som ligger i hjertet af Altaona færdig gjort med dens traditionelle spansk torv – godt mødested, omgivet a spisesteder samt golf pro shop, fitness rum, paddle og tennisbaner.
 
Golfbanen løber mellem bygninger som en grøn korridor i et tørt klima. Det er det perfekte miljø for en behagelig golf oplevelse. Udfordrende, men ikke besværlig.
 
Villaerne i Altaona indånder det omgivende landskab, der strømmer ind i husene via terrasserne og de store vindues partier.
 
Altaona byder på 4 typer luksus villaer, alle i meget høj kvalitet, masser af plads, på store grunde. Fremragende indretning, lyse rum og skøn udsigt fra terrasserne.
 
Der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg på villaerne. De første forventes færdige i slutningen af 2020.
 
 
 
 
BOISOL er en del af QHCC-gruppen QHCC square logo
Velkommen til BO I SOL
Har du et spørgsmål?
Kontakt os via whatsapp
Steen from boisol Rupert from boisol Start en samtale